Cheek : Sun täytyy

Singlet · Stara.fi

Cheek edustaa popimpaa kotimaista hiphop-suuntausta, mikä ei ole missään nimessä negatiivinen huomio. Lahtelaisen taannoinen Liiku -hitti soi yhä edelleen discoissa ja radioissa, ja nyt tulossa on parin vuoden tauon jälkeen uusi platallinen Cheekin kevyen leppoisaa soundia.

Levyn ensimmäinen singlelohkaisu on Sun täytyy, jossa vierailee suomi-soul-veteraani Sami Saari. Miehen anti onkin tässä kappaleessa vallan toimivaa, ja kun viisu on muutenkin varsin tarttuva raita, on paketti hyvin kasassa. Biisi on Cheekin ja Saaren kynästä.

Biitti tuo ensimmäiseksi mieleen 50 Centin Disco Inferno -biisin, vaikka yhtäläisyydet eivät ole lähemmin tarkasteltuna kovin suuria. Varsinaisen biisin alkaessa Cheek ottaa homman haltuun ja kertosäkeessä Sami Saaren karismaattisen käheä laulu kuulostaa hienolta.

Cheekillä on edellisiltä albumeilta plakkarissaan parikin selvää hittiä, mutta tästä viisusta ei ole tulossa aivan yhtä suurta listavetoa, vaikka Sami Saari antaakin mainiota extrabuustia. Se viimeinen koukku on vielä jotenkin kateissa. Tulevalta levyltä Sun täytyy -single antaa kuitenkin odottaa paljon.

Pisteet 3/5