Leonardo DiCaprio saa lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on pian isä. Hänen israelilaisen kihlattunsa Bar Refaelin kerrotaan olevan raskaana. 21-vuotias malli synnyttää julkkisperheeseen pienokaisen ensi syksynä. Leo ja Bar ovat seurustelleet reilun vuoden ajan, ja Leo kosi tyttöystäväänsä viime kuussa Tel Avivissa.

Raskaudesta kertoivat lehdille pariskunnan ystävät, joiden mukaan tulevat vanhemmat ovat innoissaan odotuksestaan. Leonardon kerrottiin jo aiemmin innostuneen lapsista, kun hänen ystävänsä Tobey ”Spider-Man” Maguire sai lapsen viime vuoden marraskuussa.

– Hän pitää kovasti Tobeyn Ruby-tyttärestä, ja on kysellyt Tobeyltä millaista on olla isänä, ystävät paljastivat Daily Mirror -lehdelle.

Pariskunnan huhutaan avioituvan vielä tänä vuonna ennen lapsen syntymää.