Sienna Miller liian ruma Bond-tytöksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Sienna Miller on toppuutellut huhuja hänen mahdollisesta kiinnityksestään seuraavan James Bond -elokuvan kaunottareksi. Tähden itsensä mukaan hän on rooliin aivan liian ruma, eikä siksi voi kisailla samassa kategoriassa aikaisempien Bond-tyttöjen kanssa.

– Pitää tunnustaa, että minun niin kutsuttu kaunis vartaloni on vain taitavan kuvankäsittelyn tulos. Selluliittini eivät näyttäisi hyvältä bikineissä, Sienna Miller totesi Daily Star -lehdelle.

James Bond -tähti Daniel Craig on Siennalle henkilökohtaisesti tuttu, sillä Miller deittaili Craigia sen jälkeen kun oli ensin eronnut Jude Law´sta, joka kuuluu puolestaan Craigin ystäväpiiriin. Sienna Miller tunnetaankin paremmin mallinurastaan ja kohu-uutisistaan kuin onnistuneista suorituksistaan valkokankaalla.