Kirsten Dunst rakastui rocktähteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Kirsten Dunst asteli uuden Spider-Man 3 -elokuvansa maailman ensi-iltaan uuden miesystävänsä kanssa maanantaina Tokiossa, Japanissa. Hollywood-tähden käsipuolessa nähtiin brittirokkari Johnny Borrell.

Tuoreen pariskunnan huhuttiin jo eronneen pääsiäisviikolla, kun Razorlight -yhtyeen keulahahmo nähtiin entisen naisystävänsä Fabiola Gattin kanssa. Suhde lienee kaikesta huolimatta kunnossa, sillä Borrell oli Dunstin mukana koko Japanin promootiokiertueen ajan. Pariskunta ikuistettiin lukuisia kertoja kulkemassa käsi kädessä.

Rokkarilla oli reissulla myös niin sanottu oma lehmä ojassa, sillä hän heitti soolokeikan paikallisessa HMW Shibuya -levykaupassa. Kirsten ja Johnny tapasivat Los Angelesissa maaliskuun alussa, ja pian heidän nähtiin yhdessä South by Southwest -festivaaleilla Teksasissa sekä treffeillä Lontoossa. Pariskunta ei kuitenkaan ole aikaisemmin näyttäytynyt julkisesti yhdessä.