Aleksi Ojala : Rakastaa ja tulla rakastetuksi

Singlet · Stara.fi

Aleksi Ojalan toiselta albumilta lohkaistiin singlenä Rakastaa ja tulla rakastetuksi. Valinta onkin mainio, sillä kyseessä on selvä kesähitti.

Ensimmäiseksi huomio kiinnittyi Aleksin vokaaleihin, jonka soundi on kaikkea muuta kuin karismaattinen. Jo ensimmäisellä kuuntelukerralla joutuu kuitenkin toteamaan, että vokaalit toimivat sittenkin, vaikka eivät onnistukaan juuri säväyttämään.

Kappaleen varsinaisesta koukusta vastaavat yhteistyössä bridge ja kertosäe. Naisvokaalin perinteinen ulinakin kuulostaa tässä viisussa yllättävän hyvältä, ja sitä jääkin hyräilemään pitkäksi aikaa. Biisi ansaitsee kiitosta kertosäkeen lisäksi myös lyriikoistaan. Osuvan nasevat sanat ovat tässä kesärallissa kuin nenä päässä.

Tämä single tulee todennäköisesti olemaan yksi kesän 2007 soitetuimmista kotimaisista ja samalla Aleksi Ojalan läpimurtohitti.

Pisteet 4/5