24-sarjan elokuvaversio jäihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun 24 -televisiosarjan elokuvaversion kuvaukset piti alunperin aloittaa jo ensi kesänä heti kuudennen tuotantokauden kuvausten jälkeen. Nyt suunnitelmat ovat kuitenkin muuttuneet, sillä tuotantoyhtiö haluaa keskittyä televisiosarjaan.

Tuoreimpien tietojen mukaan elokuvaversio voi jäädä odottamaan jopa koko sarjan televisiouran päättymistä. Leffan käsikirjoitus on jo valmiina ja kuvauspaikat on katsottu pääosin valmiiksi, mutta sarjan fanit joutuvat vielä odottamaan suosikkisarjansa näkemistä valkokankaalla.

Viime vuonna sarjan päätähti ja apulaistuottaja Kiefer Sutherland paljasti, että elokuvaa tullaan kuvaamaan myös Euroopassa. Sen tapahtumat sijoittuvat hänen mukaansa myös Lontooseen ja Prahaan. Lisäksi kuvauspaikoiksi on valittu ainakin Marokko.