Lordi tosipaikan edessä Amerikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen heviyhtye Lordi on parhaillaan Yhdysvalloissa käynnistämässä Amerikan valloitustaan. Torstaina yhtye kiersi tiiviisti New Yorkin mediataloissa ja jakoi haastatteluja ”oikealle ja vasemmalle”.

Lordi antoi haastatteluja maailmankuulun Sirius -radioaseman lisäksi myös lukuisille muille radiokanaville, lehdille ja televisiokanaville. Hirviöyhtye aiheutti hämminkiä myös kansan keskuudessa jalkauduttuaan iltapäivällä Union Squarelle. Ohikulkijat kuvasivat yhtyettä ja ihmettelivät heidän asujaan.

Haastattelukierroksen jälkeen yhtye pääsee tositoimiin viikonloppuna, kun kalenterissa on yhtyeen ensimmäinen suuri esiintyminen Yhdysvalloissa. Bändi nousee nimittäin tänään ja huomenna lavalle Bamboozle -festareilla New Jerseyssä.

Mikäli keikat sujuvat hyvin, on yhtyeen helpompi suunnata kohti uusia keikkoja ja Ozzfestin jättimäistä päälavaa.