American Idol -finalisti kiinni huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kisasta julkisuuteen Yhdysvalloissa ponnahtanut laulaja Jessica Sierra pidätettiin äskettäin Floridassa epäiltynä huumausaineiden hallussapidosta ja pahoinpitelystä.

21-vuotiaan Sierran väitetään lyöneen miestä päähän suurehkolla lasituopilla paikallisessa kahvilassa. Koska kyseessä oli lasituoppi, Sierraa syytetään nyt tappavalla aseella tehdystä pahoinpitelystä. Pidätyshetkellä laulajan autosta löytyi lisäksi pieni määrä kokaiinia, Daily Star -uutisoi.

Pahoinpitelyn uhri sai avohaavan silmäkulmaansa, mutta ei suurempia vammoja. Jessica Sierra vapautettiin putkasta vielä samana päivänä 11.500 dollarin takuita vastaan.

Jessica Sierra oli mukana American Idol -kilpailussa vuonna 2005, ja hän sijoittui kymmenen parhaan joukkoon. Viime vuonna Sierra oli otsikoissa, kun 59-vuotias mies vainosi häntä. Mies pidätettiin lopulta Sierran isovanhempien kotipihalla.