Leonardo DiCaprio oikeuteen koriskentästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprio joutuu oikeuden eteen talonsa pihamaalle rakennetun koripallokentän takia. Naapurit haastoivat Hollywood-tähden torstaina oikeuteen väittämällä, että koripallokenttä on heikentänyt heidän uima-altaansa perustuksia.

Ronald ja Joan Linclau -pariskunta vaatii vuonna 2004 rakennetun pelikentän aiheuttamista vaurioista ja heidän maansa käyttämisestä peräti 250.000 dollarin korvauksia. Kun kenttä aikanaan valmistui, se olikin osittain naapureiden puolella.

Leonardoa varoitettiin rakennustöiden aiheuttamista mahdollisista vaurioista jo rakennusvaiheessa, mutta näyttelijä ei ottanut varoituksia todesta ja jatkoi kentän rakentamista. Sittemmin hän kieltäytyi maksamasta vahingonkorvauksia naapureilleen.

Luonnon ja ympäristön ystävänä mielellään esiintyvä DiCaprio on näin ollen saamassa kolhun maineelleen vihreiden arvojen puolustajana.