Sammunut Lindsay Lohan esitteli jalkoväliään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huume- ja alkoholiongelmiensa kanssa taisteleva näyttelijä-artisti Lindsay Lohan sekoili New Yorkissa sijaitsevassa hotellissa sillä seurauksella, että esitteli sammuneena alastonta jalkoväliään.

Lohan riiteli ensin Soho Grand -hotellista hänen ex-poikaystävänsä Calum Bestin kanssa. Riita alkoi, kun Lindsay huomasi Calumin kirjautuvan sisään hotelliin toisen naisen kanssa. Lohan yritti tämän jälkeen saada Bestin mustasukkaiseksi siinä kuitenkaan onnistumatta.

– Lindsay tuli hotelliin toisen miehen kanssa, luultavasti vain tehdäkseen Calumin mustasukkaiseksi. Lindsay yritti soittaa hänelle, mutta ei saanut vastausta, lähde kertoi People -lehdelle.

Tempauksen jälkeen Lindsay juhli railakkaasti aamun pikkutunneille saakka, kunnes lopulta sammui hotellin aulan lattialle.

– Hän makasi rähmällään lattialla, ja kaikki näkivät, ettei hänellä ollut jalassaan alushousuja. Hänen seuralaisensa ja henkivartijansa näyttivät kauhistuneilta, mutta he eivät tehneet elettäkään auttaakseen häntä, joten hotellin henkilökunta kantoi Lindsay huoneeseensa.

Myöhemmin Lindsay heräsi ja suuntasi Calumin huoneen ovelle. Best ei päästänyt Lohania sisään, joten Lindsay raivostui. Lopulta hotellissa riehuva tähti heitettiin ulos hotellista puoli kuudelta aamulla.