Jessica Alba katuu menestysrooliaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kauneimpien naisten joukkoon useasti äänestetty näyttelijä Jessica Alba on kertonut katuvansa vuonna 2005 ensi-iltansa saanutta Pinnan alla -elokuvaansa.

Jessica nähtiin elokuvassa sivuroolissa, sukellusharrastaja Samina, joka keikisteli valkokankaalla lähinnä bikineissä. Elokuvasta ei muodostunut menestystä ja se tuotti vain noin 14 miljoonaa euroa. Alballe itselleen rooli muodostui kuitenkin menestykseksi, sillä elokuvan myötä hän vakiinnutti paikkansa kansainvälisenä superjulkkiksena ja poseerasi myös Playboy-lehden kannessa.

– Kuvauspäivinä olin mukana vain kolmessa – neljässä kohtauksessa. En ollut tuossa elokuvassa pääroolissa. Se oli Paulin elokuva, ei minun, Jessica viittasi Paul Walkeriin Empire -lehden haastattelussa.

Alba ei siis halua ottaa niskoilleen syitä leffan huonosta menestyksestä.

– Jotenkin se kuitenkin kaatui lopulta minun niskaani, ja olin jollain tavalla vastuussa siitä mitä nähtiin valkokankaalla. Minä en kuitenkaan missään muodossa tai millään tavalla ollut siitä vastuussa.

Uusimmat