Kanye West alistui 50 Centille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen konserttipäivänsä juuri siirtänyt hiphop-tähti Kanye West on joutunut alistumaan toiselle suurelle hiphop-tähdelle 50 Centille levynsä julkaisun suhteen.

Kanye West on päättänyt siirtää Graduation -albuminsa julkaisua huomattuaan, että 50 Cent on julkaisemassa oman Curtis -albuminsa samalla viikolla. Fiftyn levyn julkaisua on jo kertaalleen siirretty, ja näillä näkymin se on kaupoissa 4. syyskuuta.

Jotta levyt eivät taistelisi albumilistojen sijoituksista samalla viikolla, Kanye West julkaisee oman levynsä jo elokuun lopussa, eli muutaman viikon aiottua aikaisemmin, MTV uutisoi.

Aiemmin samanlaisessa tilanteessa olivat poptähdet Robbie Williams ja Justin Timberlake. Tuolloin Robbie päätti vetäytyä kisasta siirtämällä oman albuminsa julkaisua. Levyjen julkaisuaikatauluja siirretään usein siksi, että samalla viikolla julkaistaan myös toinen saman genren hittialbumi.

Uusimmat