Britney Spears rahastaa asunvaihdoillaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä Britney Spears on nähty ennätyksellisen monissa eri kuvasarjoissa, ja joukkoon on mahtunut myös ainakin kolme niin sanottujen paljastuskuvien sarjaa.

Tähän saakka poptähti on yleensä pukeutunut samaan asuun koko päiväksi, mutta viime päivinä Britney Spears on vaihtanut asujaan kuin olisi jatkuvassa muotinäytöksessä. Moinen on nyt alkanut ihmetyttämään lehtiä ja kuvatoimistoja, ja Spearsin epäilläänkin liittoutuneen paparazzien kanssa, jotta he voisivat yhdessä rahastaa useilla eri kuvasarjoilla päivässä.

Nykyisin Britney on kuvattu jopa neljässä eri asussa päivittäin, ja samalla paparazzit saavat myytyä lehdille ja kuvatoimistoille nelinkertaisen määrän kuvia. Hollywoodissa epäilläänkin nyt julkisesti, että Britney ottaisi kuvaajilta osuuden heidän tuloistaan. Näyttöä tällaisesta yhteistyöstä ei medioilla luonnollisestikaan ole.

Uusimmat