Tammerfestin ohjelma valmis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest järjestetään perinteiden mukaisesti Tampereella 11. – 14. heinäkuuta. Tapahtuman ohjelma on nyt valmis.

Festivaalin suurimpana muutoksena on kokonaan uusi esiintymisalue Veturipuisto rautatieaseman välittömässä läheisyydessä ravintola Rumaa vastapäätä. Uudella tapahtumapaikalla nähdään esimerkiksi vaasalainen teinisensaatio Sturm Und Drang, Tigerbombs ja Day Eleven.

Veturipuiston lisäksi myös lähes koko kaupunki on valjastettu Tammerfestin tunnelmaan. Keikkapaikkoja on yhteensä reilut parikymmentä, ja tapahtuman päälava sijaitsee viimevuotiseen tapaan hotelli Ilveksen vieressä Vuolteentorilla. Vuoden tauon jälkeen tänä vuonna juhlitaan myös koskenrannassa ravintola Sahan edustalla.

Iltaelämän ykköskohde on Tammerfesteillä perinteisesti Ilves Nightclub, jossa esiintyvät tällä kerralla Suurlähettiläät, Anna Eriksson, Egotrippi ja Incredible Funk Session. Stara tallentaa Tammerfestin tunnelmia päivittäin, joten pääset mukaan festivaalitunnelmaan myös verkossa Stara.fi -sivuston videopodcasteilla.

Festivaali käynnistyy jo tiistaina 10. heinäkuuta Keskustorin teltalla, jossa esiintyy Seminaarimäen mieslaulajat.

Uusimmat