Lindsay Lohan tänään täysi-ikäiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on viettänyt viime viikot vieroitushoidossa yrittäessään päästä eroon alkoholi- ja huumeongelmistaan. Viime viikolla Lindsayn äiti kertoi medioille, että tytär tulee viettämään hoidossa aiottua pidempään.

Tänään on kuitenkin Lindsayn juhlapäivä, sillä jo vuosien ajan Hollywoodin yökerhoissa viihtynyt tähti tulee tänään täysi-ikäiseksi, eli täyttää 21 vuotta. Syntymäpäivälahjaksi Lohan oli saanut tuoreen iPhone -puhelimen, joka kädessään hänet kuvattiin Hollywoodissa.

Lindsay on saanut hoitojakson aikana elämänsä jälleen hieman parempaan kuntoon, ja hän näyttää myös ulkoisesti terveemmältä. Kaikesta huolimatta Lindsay on jo ehtinyt menettää sekoilujensa takia useita elokuvarooleja, ja palaaminen valkokankaalle lienee tässä tilanteessa aikamoinen haaste.