Tammerfestissä 80.000 juhlijaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri päättyneillä viisipäiväisillä Tammerfest-festivaaleilla juhli tänä vuonna liki 80.000 festivaalivierasta. Tänä vuonna jo 13. kerran Tampereella järjestetyn tapahtuman pääesiintyjinä nähtiin tähtiä Hellacoptersista Lauri Tähkään ja PMMP:stä Irinaan.

Tapahtumassa nähtiin myös kokonaan uusi ikärajaton tapahtumapaikka, kun rautatieaseman viereen lanseerattiin Veturipuiston lava. Paikalla nähtiin lähinnä tuoreita tulevaisuuden hittiyhtyeitä. Pakkahuone oli loppuunmyyty jokaisena iltana.

Tammerfesteillä jo perinteeksi muodostunut Festbabe -kisa sai uuden kuningattaren vuosimallia 2007, kun Kirsi Lassilan kutreille asetettiin voittajatiara. Ensi vuonna Tammerfest järjestetään 9. – 12. heinäkuuta. Tämän vuoden tapahtuman tunnelmia voi seurata Staran videopodcasteissa.