Britneyn kohuhaastattelu sittenkin julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka Britney Spears sai hermoromahduksen haastattelun ja kuvaussession aikana. Kyseessä oli OK! -lehden erikoishaastattelu, jossa Britneyn odotettiin paljastavan yksityiselämänsä saloja.

Haastattelusta tuli lopulta kaikkea muuta kuin odotettu, sillä supertähti sekoili pahasti ja osoitti mielenterveytensä olevan vaakalaudalla. Lehden päätoimittaja joutui punnitsemaan, julkaiseeko totuuden vai kaunistellun haastattelun. Lopulta hän päätyi ensimmäiseen vaihtoehtoon.

– Vietimme Britneyn kanssa sydäntäsärkevän päivän ja saimme todistaa henkisen avunpyynnön, joka jätti meidät shokkiin ja surullisiksi. Perjantain lehdessä kerromme totuuden, päätoimittaja Sarah Ivens kertoi TMZ.com -julkaisulle.

Luvassa on siis myös kuvia, joiden jo etukäteen veikattiin olevan Britneyn uralle haitallisia. Lehti oli palkannut Los Angelesin parhaisiin lukeutuvia kampaajia ja meikkaajia, mutta Britney ei halunnut käyttää heitä kuvauksissa.