Keith Richards juo viinaa kuolemaansa saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Pirates Of The Caribbean -elokuvassa pienen sivuroolin tehnyt Rolling Stones -tähti Keith Richards on kertonut, ettei koskaan tule lopettamaan alkoholinkäyttöään.

Paljon kokenut papparainen perustelee päätöstään sillä, että hän on jo nyt elänyt kauemmin kuin monet häntä viinan vaaroista aiemmin varoittaneet lääkärinsä. Aikoinaan pitkään heroiiniin koukussa ollut Richards on juonut rankasti viinaa jo vuosikymmenien ajan, mutta tuo aika on opettanut hänelle hänen rajansa.

– He sanovat minulle, että minun pitäisi lopettaa juominen, mutta en anna sen häiritä. Eivät he tunne minua, vaan minä tunnen itseni. Ihmiset, jotka ovat käskeneet minun lopettaa juomiseni ovat jo itse kuolleet, Richards kertoi The Sun -lehdelle.

– En haluaisi kerskailla sillä, mutta jo kolme lääkäriä on kuollut puolen vuoden päästä heidän varoituksistaan. Kävin heidän kaikkien hautajaisissa.

Näin ollen muusikko-näyttelijä tulee juomaan tyytyväisenä viinaa elämänsä loppuun saakka.