Mutya Buena raivostui kappaleestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Sugababes -yhtyeestä soolouralle siirtynyt Mutya Buena on raivostunut tuottajilleen, koska nämä ottivat tähden levylle mukaan kappaleen, jonka on kirjoittanut Sugababes -yhtyeessä Mutyan tilalle tullut Amelle Berrabah.

Mutya ei olisi missään nimessä halunnut Amellen kirjoittamaa musiikkia albumilleen, ja Buena ilmoitti asiasta myös levy-yhtiölleen kuultuaan kappaleen kirjoittajan henkilöllisyyden. Levypomot eivät kuitenkaan kunnioittaneet artistin toivetta, vaan sisällyttivät jo valmiin kappaleen levylle.

– Mutya raivostui. Kappaletta tarjottiin ensin Sugababesille, mutta he eivät halunneet sitä levylleen. Sitten sitä tarjottiin Mutyalle. Hän piti kappaleesta, kunnes levy-yhtiö kertoi totuuden, lähde kertoi Closer -lehdelle.

– Hän suorastaan kiehui ja halusi kappaleen pois levyltään. Levy-yhtiö ei siihen suostunut, mutta suostui muuttamaan Amellen nimen kappaleen tekijätietoihin.