Nylon Beat teki näyttävän paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kotimaisen pophistorian suurimmista menestysyhtyeistä, Jonnan ja Erinin muodostama Nylon Beat palasi eilen keikkalavoille lähes neljän vuoden tauon jälkeen.

Yhtye nähdään perjantaina ja lauantaina massiivisilla stadionkeikoilla Toto-yhtyeen lämmittelijänä Oulussa ja Tampereella. Keikkoja varten Nylon Beat heitti eilen Tampereella niin sanotun treenikeikan, ja vakuutti yleisön vetovoimastaan.

Yhtyeen setti alkoi Syytön -kappaleella ja päättyi encoren viimeisenä olleeseen Oot kuin karkkia mulle -klassikkoon, joka oli aikanaan duon ensimmäinen singlejulkaisu. Kyseistä kappaletta ei kuitenkaan viikonloppuna kuulla, koska yhtyeen esiintyminen on rajattu vain 60 minuuttiin.

Hienoisena yllätyksenä kuultiin Jonnan räväkäksi soolokappaleeksi muokattu esikoislevyn raita Kreisi oon. Muutenkin setti koostui lähinnä tutuista hiteistä. Huomionarvoista oli myös Jonnan ja Erinin laulut, sillä ne kuulostivat paremmalta kuin ennen yhtyeen siirtymistä telakalle. Bändipuolella erityisesti Erinin aviomiehen Vesan kitarasoolot olivat tärkeässä roolissa.