Matt Damon: James Bond on naistenvihaaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään ensi-iltansa saavan Medusan sinetti -elokuvan päätähti Matt Damon sivaltaa maailman tunnetuinta agenttia James Bondia. Damonin mukaan Bond on 60-luvulle jämähtänyt sovinistinen muinaisjäänne, The Guardian uutisoi.

– Bond tulee aina olemaan kiinni 60-luvussa ja aikansa arvomaailmassa. James Bond on imperialisti ja naistenvihaaja, joka juo Martineja ja kertoo vitsejä. Bourne on yksiavioinen mies, joka ajattelee vain kuollutta tyttöystäväänsä. Hänellä ei ole apunaan erilaisia vekottimia ja hän tuntee olevansa vastuussa teoistaan, Damon kertoi toimittajille.

Elokuvan ohjaaja Paul Greengrass oli samoilla linjoilla ja totesi, että Bourne ei perustu siihen, että pukeudutaan Pradan pukuun ja katsellaan merestä bikineissä nousevia naisia.