Nylon Beat lauloi Toton kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella nähtiin tänään kesän suurimpiin lukeutuva stadionkeikka, kun Toto ja Nylon Beat esiintyivät Ratinan stadionilla. Naikkareiden Jonna ja Erin lämmittelivät illan pääesiintyjänä nähtyä Totoa myös eilen Oulussa.

Legendaarisen Toto-yhtyeen jäsenet ihastuivat Suomen visiittinsä aikana Nylon Beatin räväkkään parivaljakkoon, ja yhtyeiden kahden keikan pituinen yhteisturnee kulminoitui tänään historialliseen yhteisesiintymiseen, kun Nylon Beatin Jonna Kosonen ja Erin Anttila nousivat lavalle Toto -yhtyeen kanssa.

Yhtyeet lauloivat yhdessä Toton tunnetuimpiin klassikoihin lukeutuvan Hold The Line -kappaleen. Toto-paitoihin sonnustautunut suomalaisduo otti lavan haltuun yhdessä Steve Lukatherin kanssa. Yleisö otti yllätysesiintymisen vastaan innostuneesti, ja tempaus sai aikaan hurjat aplodit.