Rolling Stones lopettaa viimeinkin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suoranaiseen kulttisuosioon vuosikymmenten aikana noussut menestysyhtye Rolling Stones on tehnyt jo useita niin sanottuja ”viimeisiä kiertueita”, mutta aina palannut kuitenkin takaisin konserttilavoille.

Vierivä kivi ei ole siis vielä sammaloitunut, mutta nyt brittimediat uutisoivat, että yhtye saattaa vetäytyä lopullisesti keikkalavoilta sunnuntaina Lontooseen päättyvän A Bigger Bang -maailmankiertueensa jälkeen, FemaleFirst kertoo.

Mahdolllisen vetäytymisen ymmärtäisi tässä tilanteessa aiempaa paremmin, koska yhtyeellä oli terveydellisistä syistä suuria vaikeuksia käynnistää yli vuoden kestänyttä kiertuettaan. Varsinkin yhtyeen kitaristi Keith Richardsin loukkaantuminen oli viivyttää turneen aloittamista.

Vuonna 1962 perustettu yhtye on tehnyt kiertueita tiiviisti alusta saakka. Yhtyeen levyjä on myyty maailmalla yhteensä yli 200 miljoonaa kappaletta.