Antti Tuisku coveroi Miljoonasadetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tähän mennessä menestynein kotimainen Idols-tähti Antti Tuisku julkaisee lokakuun lopussa kokoelmalevyn ja DVD:n, joihin on koottu miehen suurimmat hitit ja tapaukset vuosien varrelta.

Kokoelmalevyllä on mukana yhteensä 18 kappaletta, kuten esimerkiksi Sekaisin, Tunturibiisi, En halua tietää ja Vaarallinen. Tuttujen kappaleiden lisäksi mukana on myös neljä uutta kappaletta, kuten kuluneen vuoden kesäkumibiisi Hyppää kyytiin, ensi viikolla julkaistava single Ei aikaa, Joulutarina-elokuvan tunnuskappale ja hienoisena yllätyksenä Miljoonasateen klassikkohitti Marraskuu Tuiskun versiona.

DVD sisältää Antin kaikki musiikkivideot, dokumentteja, tv-esiintymisiä sekä tietenkin yllätyksiä. Julkaisujen kunniaksi Tuisku suuntaa tien päälle jälleen lokakuussa, kun Aikaa – Greatest Hits -kiertue käynnistyy. Antin näyttelijädebyytti nähdään pian elokuvassa Joulutarina, joka saa ensi-iltansa 16. marraskuuta. Antti Tuiskun albumeja on myyty yhteensä jo 150.000 kappaletta.