Näyttelijä Owen Wilson henkihieverissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu Hollywood-tähti Owen Wilson kiidätettiin sunnuntaina sairaalaan tämän yritettyä itsemurhaa. Star ja National Enquirer -lehdet uutisoivat. Lehtien mukaan Wilson olisi viiltänyt molemmat ranteensa auki ja ottanut yliannostuksen sekalaisia lääkkeitä.

Owenin Andrew-veli löysi henkihieverissä olevan näyttelijän tämän kotoa Santa Monicasta kello 12:10 sunnuntaina iltapäivällä. Tähti kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Löydettäessä Owenin vieressä oli lähes tyhjä purkki lääkkeitä.

Tähden tila on edelleen hengenvaarallinen, mutta vakaa. Wilson on tänään siirretty St. John’s -paikallissairaalasta Cedars-Sinai Medical Centeriin, jossa hänen vierellään ovat veljet Andrew ja Luke sekä miesten vanhemmat.

Owen Wilson on tällä hetkellä yksi maailman suosituimpia komedianäyttelijöitä. Hänet on viime aikoina nähty esimerkiksi elokuvissa Yö museossa, Starsky & Hutch, Perhe on pahin, Zoolander ja Sinä, minä ja Dupree. Hän tienaa nykyisin rooleistaan noin 15 miljoonaa dollaria.