Wrestling-tähden poika pääsi jo sairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-tähti Hulk Hoganin teini-ikäinen poika Nick Bollea joutui sunnuntai-iltana Floridassa pahaan auto-onnettomuuteen ja hänet kiidätettiin kriittisessä tilassa helikopterilla sairaalaan.

Toyota Suprallaan palmuun suurella ylinopeudella törmännyt poika oli äärimmäisen onnekas, sillä autosta jäi jäljelle vain kasa romua. Odotusten vastaisesti 17-vuotias poika pääsi jo maanantai-iltana pois sairaalasta. Autossa mukana ollut matkustaja John Graziano on niin ikään poistunut sairaalasta, People uutisoi. Poikien vammojen laatu on vielä epäselvää.

Nick menetti autonsa hallinnan lähellä Clearwaterin kaupunkia Floridassa, ja sen jälkeen auto törmäsi keskikaiteeseen ja lensi siitä edelleen päin palmua. Palokunta joutui leikkaamaan autonromun auki saadakseen pojat ulos autosta, poliisi kertoi lehdelle. Molemmat lennätettiin helikopterilla sairaalaan.