Jackass-tähti syytteeseen lasten ahdistelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituissa Jackass ja Viva La Bam -televisiosarjoissa nähty Don Vito, oikealta nimeltään Vincent Margera, on saanut syytteet lasten seksuaalisesta ahdistelusta.

Hänen väitetään ahdistelleen seksuaalisesti kolmea alle 16 vuotiasta tyttöä kesällä 2006 Colorado Millsissä, Coloradossa, sijaitsevassa ostoskeskuksessa. Vito oli paikalla jakamassa nimikirjoituksia faneilleen. Hänet pidätettiin ja tapahtuneen takia hänen osuutensa leikattiin pois Jackass 2 -elokuvasta ja hänen osallistumisensa Bam Margeran uuteen ohjelmaan päätettiin jättää pois.

Bam Margeran setänäkin tunnettua Vitoa syytetään samalla myös ehdonalaisensa rikkomisesta. Yhteensä syytekohtia on peräti 12. Vito kiisti syytteet ja hänet päästettiin vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä 50.000 dollarin takuita vastaan. Samalla mies määrättiin elämään huumeetonta ja alkoholitonta elämää, eikä hän saa olla yhteyksissä lapsiin. Oikeudenkäynti alkaa 22. lokakuuta, TMZ.com kertoo.

Vincent ”Don Vito” Margera nähtiin pari vuotta sitten myös Suomessa, kun Viva La Bam -ohjelmaa kuvattiin muiden muassa Ruisrockissa.