Owen Wilson sai kenkää elokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntaina itsemurhaa yrittänyt Owen Wilson on edelleen sairaalahoidossa, ja hoitojakson pituutta on etukäteen hyvin vaikea määritellä.

Tästä syystä Wilson onkin saanut potkut Tropic Thunder -elokuvasta, jossa hänellä piti olla pieni sivuosa, Variety kertoi. Elokuvassa näyttelee myös Wilsonin hyvä ystävä Ben Stiller, joka myös ohjaa ja tuottaa elokuvan. Leffan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Hawajilla.

Myös jo valmiiksi kuvatun The Darjeeling Limited -elokuvan ensi-iltaa joudutaan ilmeisesti siirtämään, sillä 28. syyskuuta ensi-iltansa saavan elokuvan markkinointiin tarvitaan myös Owen Wilsonin työpanosta.

Tuoreimpien tietojen mukaan Wilson on kärsinyt jo pidempään huumeongelmasta, johon hän luisui Kate Hudsonin jätettyä hänet. Itsemurhayrityksen syyksi onkin veikattu kuvia Hudsonista ja tämän uudesta miesystävästä. Sairaalassa vieraillut näyttelijä Tom Arnold kuitenkin kiisti E! Onlinelle moiset huhut.

Viihdelehti OK! tapasi Los Angelesissa maanantaina Owenin Luke -veljen, joka ei kuitenkaan kyennyt vastaamaan lehden kysymyksiin, vaan purskahti itkuun.