Daruden uusi levy pian valmis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen koneartisti Darude viimeistelee parhaillaan kolmatta albumiaan, joka julkaistaan tänä syksynä. Miehen edellisestä levystä on kulunut jo neljä vuotta, ja uutta levyä on valmisteltu pitkään.

Sandstorm -hitillä kansainväliseksi tähdeksi noussut artisti on menestynyt hienosti myös maailmalla. Sandstorm on noussut yhdeksi konemusiikin klassikoista, joka soi päivittäin tuhansissa klubeissa ympäri maailmaa. Uuden levyn ensimmäinen singlelohkaisu Tell Me nousi huhtikuussa suoraan singlelistan ykköseksi. Tuorein single on nimeltään The Game.

Kuluneella viikolla Darude heitti lyhyen kiertueen Yhdysvalloissa, mutta jo ensi perjantaina hän nousee lavalle Turussa NRJ In The Park -konsertissa. Stara jututti Darudea taannoin podcast-haastattelussa. Kuuntele haastattelu tästä! Uusia kappaleita voi kuunnella Daruden MySpace -sivulla.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat