Kanye West on huono häviäjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä järjestettiin Las Vegasissa MTV Video Music Awards -palkintogaala, jossa jaettiin pystejä ansioituneille musiikkitähdille. Tilaisuuden loputtua paikalla oli ainakin yksi pahasti pettynyt poppari.

Menestyksestään huolimatta Kanye West ei nimittäin saanut yhtään palkintoa, vaikka oli ehdolla viidessä kategoriassa. Ensi viikolla uuden albuminsa julkaiseva tähti osoitti samalla myös olevansa huono häviäjä, sillä Kanye ilmoitti boikotoivansa jatkossa koko tapahtumaa.

– Toinen vuosi peräkkäin. Antakaa mustalle miehelle mahdollisuus. Yritän kovasti ja minulla on listaykköslevy, Kanye paasasi BBC:n mukaan tilaisuuden jälkeen.

Kanye kertoi, että ei ota jatkossa enää osaa kyseiseen palkintogaalaan. West antoi samanlaista palautetta jo viime vuonna, kun hänen musiikkivideonsa hävisi Justin Timberlaken videolle. Ensi viikolla voi olla luvassa seuraava katkera häviö, kun Kanye Westin ja 50 Centin levyt kisaavat Yhdysvaltojen albumilistan ykköspaikasta.

Katso video tapauksesta tästä!

Uusimmat