Sormus voi viedä Diddyn vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti P. Diddy sai maaliskuussa syytteen pahoinpitelystä lyötyään Gerald Rechnitzer -nimistä miestä sen jälkeen, kun tämän tyttöystävä ei lähtenyt artistin mukaan Oscar-jatkoilta.

Haasteen mukaan Rechnitzer oli tyttöystävänsä kanssa viettämässä iltaa Teddy -yökerhossa Hollywoodissa, kun hyökkäys tapahtui. Pariskunta oli lähdössä, kun Gerald päätti käydä vielä wc:ssä. Sieltä palattuaan hän huomasi seurueensa ympäröimän Puffyn keskustelevan tyttöystävänsä kanssa.

Diddy tivasi mieheltä ensin “Mitä hittoa siinä tuijotat?” ja jatkoi sanailuaan uhkaamalla hakata miehen niin, että tämän takapuolensa alkaisi syöstä liekkejä. Rechnitzerin juristi kertoi TMZ.com sivustolle, että sanailun jälkeen Combs löi Geraldia leukaan niin kovalla voimalla, että tämä kaatui selälleen. Iskun jälkeen Diddy tönäisi vielä Rechnitzerin tyttöystävää ja sylkäisi samassa seurueessa olleen naisen päälle.

Nyt poliisi vaatii nähtäväksi kuvat Diddyn sormuksista, sillä erikoinen sormus voi olla tärkeä todiste tapahtumia selviteltäessä. Mitä ilmeisimmin Rechnitzerin leukaperiin piirtyi iskun voimasta sormuksen muotoinen jälki, joka on dokumentoitu tutkimuksia varten.

Mikäli Diddy todetaan syylliseksi pahoinpitelyyn, voi häntä odottaa pahimmillaan jopa vankeustuomio.

Uusimmat