Sturm Und Drangin erikoisversio myös Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen teinisensaatio Sturm Und Drang julkaisti taannoin Learning To Rock -esikoisalbumistaan erikoisversion Saksassa. Ensi keskiviikkona se julkaistaan myös Suomessa.

Learning To Rock – International Edition sisältää alkuperäisten kappaleiden lisäksi uuden version Forever -kappaleesta, jossa on mukana myös hevilegenda Udo Dirkschneider. Hänet tunnetaan esimerkiksi Accept ja U.D.O. -yhtyeistä. Mukana on myös yhtyeen versio keikoilla esitetystä Judas Priestin Breaking The Law -klassikosta ja kaksi musiikkivideota.

Sturm Und Drang -yhtyeen ura on lähtenyt käyntiin hyvin. Parhaillaan bändin uusin single Indian soi tiuhaan radioaalloilla. Yhtye on tällä hetkellä kiertämässä Eurooppaa yhdessä Apocalyptican kanssa. Kolmiviikkoisella reissulla bändit kiertävät Saksassa, Puolassa, Tshekissä, Unkarissa, Itävallassa, Sveitsissä ja Italiassa.

Sturm und Drangin debyyttialbumi julkaistaan Japanissa 21. päivä marraskuuta. Sitä ennen Learning To Rock on julkaistu Pohjoismaissa, Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa.