Reese Witherspoon ja Jake Gyllenhaal: Yhdessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Reese Witherspoon erosi tasan vuosi sitten näyttelijä Ryan Philippestä seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Kahden lapsen äiti on sittemmin yhdistetty useisiin miehiin, mutta viime aikoina hänen on huhuttu seurustelevan näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa.

Yhteisen Rendition -elokuvan kuvauksissa ystävystyneet Reese ja Jake ovat kuitenkin kiistäneet jyrkästi huhut seurustelustaan. Witherspoonin avioero astui voimaan aiemmin tässä kuussa, ja nyt hänet ja Gyllenhaal on nähty julkisesti yhdessä. Reese antoi jopa kommentteja suhteestaan.

– Olen tuntenut Jaken jo vuosien ajan eri ystävieni kautta ja hän on kerrassaan upea. Hän on erittäin ystävällinen ja hauska, lähde kertoi Daily Mail -lehdelle.

Pariskunta bongattiin Roomasta, jossa he kulkivat tiiviisti toisiinsa kietoutuneina. Heidän nähtiin yhdessä myös romanttisella kanoottiretkellä. Suhteen julkitulo on siten vahvistanut jo maaliskuusta julkaistut sitkeät huhut seurustelusta. Heistä ei tosin ole ennen tätä lomamatkaa saatu yhteiskuvia.

Reese Witherspoon on yksi tämän herken parhaimmin palkatuista naisnäyttelijöistä maailmassa. Hänet palkittiin vuonna 2005 parhaana naisnäyttelijänä roolistaan elokuvassa Walk The Line. Jake Gyllenhaal seurusteli ennen Witherspoonia näyttelijä Kirsten Dunstin kanssa.