Jackass-tähti vankilaan lasten seksuaalisesta ahdistelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme elokuussa, kuinka Jackass ja Viva La Bam -televisiosarjoista tuttu Don Vito, oikealta nimeltään Vincent Margera, sai syytteet lasten seksuaalisesta ahdistelusta.

Nyt hänet on tuomittu kahteen 12- ja 13-vuotiaaseen kohdistuneesta lapsen seksuaalisesta ahdistelusta, TMZ.com uutisoi. Yhteensä syytekohtia on peräti 15, mutta muiden osalta oikeudenkäynti jatkuu 20. joulukuuta. Margera murtui tuomion kuullessaan ja pyysi tappamaan hänet.

Teot tapahtuivat vuonna 2006 Colorado Millsissä, Denverissä, sijaitsevassa ostoskeskuksessa, jossa Don Vito oli jakamassa nimikirjoituksia. Hänet pidätettiin ja tapahtuneen takia hänen osuutensa leikattiin pois Jackass 2 -elokuvasta ja hänen osallistumisensa Bam Margeran uuteen ohjelmaan päätettiin jättää pois.

Vincent “Don Vito” Margera nähtiin pari vuotta sitten myös Suomessa, kun Viva La Bam -ohjelmaa kuvattiin muiden muassa Ruisrockissa.