Surmaajan isä omisti kitarasoolon pojalleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokelassa tapahtuneiden traagisten surmatöiden tekijän Pekka-Eric Auvisen isä on tunnettu muusikko ja kitaransoiton opettaja. Big Papa Auvisena tunnettu blueskitaristi julkaisi eilen poikansa muistoksi kitarasoolon.

Alunperin reilun minuutin pituinen musiikkitallenne julkaistiin Muusikoiden.net -verkkosivuston keskustelupalstalla tiistaiaamuna, eli reilua vuorokautta ennen kohtalokkaita tapahtumia. Isä kävi kuitenkin torstaina päivittämässä viestiään ja omisti kappaleen pojalleen.

– Tämän soolon omistan 18vuotiaalle 7.11 2007 kuolleelle pojalleni Pekka-Eric Auviselle. Nyt voi muutamat skabat jäädä väliin. Tavataan taas, isä kirjoitti viestissään.

Kyseisen kitarasoolon voi ladata esimerkiksi kyseiseltä verkkosivuilta. Staran toimitus haluaa korostaa, että tätä artikkelia ei ole tarkoitettu varsinaiseksi viihdeuutiseksi.