American Idol -tähti pidätettiin jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelmasta Yhdysvalloissa tutuksi tullut Jessica Sierra on jälleen pidätetty. Tällä kertaa laulajan pidätyksen syynä oli poliisin väkivaltainen vastustaminen.

Varhain lauantaiaamuna pidätetty Sierra otettiin poliisin haltuun Tampassa, Floridassa. Räväkkä 22-vuotias neitokainen oli viimeksi kaksi viikkoa sitten oikeudessa vastaamassa syytöksiin pahoinpitelystä ja kokaiinin hallussapidosta.

Ehdonalaiseen tuolloin tuomittua laulajaa ei nyt päästetty pidätyksen jälkeen vapaaksi takuita vastaan. Hän joutui jäämään kaltereiden taakse odottamaan syytteitä, koska vastusti pidätystä ja yritti paeta paikalta, Fox News uutisoi.

Sierran piti olla mukana huumevieroitukseen keskittyvässä televisio-ohjelmassa, jossa seurataan hänen selviytymistään. Pidätyksen myötä suunnitelma on nyt katkolla. Viime viikolla Sierra tuomittiin oikeudessa vuodeksi ehdonalaiseen vankeuteen pahoinpitelystä.