Mary J. Blige iloitsee megahitin menettämisestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen r&b-tähti Mary J. Blige kertoi äskettäin, että Rihannan esittämää Umbrella -megahittiä tarjottiin alunperin hänelle. Rihanna vei kuitenkin pidemmän korren ja kappaleesta tuli kuluvan vuosituhannen suurin hitti tähän mennessä.

Mary J. Blige on jälleen korostanut, ettei häntä kaduta biisin ohittaminen. Itse asiassa hän kertoo olevansa nykyisin jopa iloinen megahitin menettämisestä.

– En halua tavoitella sellaista tyyliä, josta mainstream-fanit pitävät. Kappale voisi toimia Mariah Careylle ja Beyoncelle, mutta Mary J. Blige tarvitsee jotain orgaanisempaa, tähti selitteli WENN-uutistoimistolle antamassaan lausunnossa.

Marraskuussa Blige pui samaa asiaa MTV-musiikkikanavan haastattelussa.

– He tekivät kappaleen minulle. Se oli Grammyjen aikaan, jolloin olin todella kiireinen. Kuulin kappaleen ja ajattelin, että tässä on jättihitti, rakastan sitä. He kertoivat, että se oli minulle, mutta samaan aikaan he ilmeisesti kertoivat myös Rihannalle, että se oli hänelle, Blige kertoi.