Tyttöduo t.A.T.u paljasteli miestenlehdessä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen tyttöduo t.A.T.u. aiheutti kulta-aikoinaan paljon kohua ronskeilla jutuillaan ja väitteillään seksuaalisista suuntautumisistaan. Lopulta lesbohuhut osoittautuivat kuitenkin keksityiksi.

Seinäjoen Vauhtiajoissa reilu vuosi sitten esiintynyt duo on tekemässä nyt paluuta pienen hiljaiselon jälkeen. Paluuta vauhdittaakseen Julia ja Lena poseeraavat nyt paljastavissa kuvissa Maxim-miestenlehden venäjänkielisessä versiossa.

Duon toinen osapuoli Julia Volkova sai ensimmäisen lapsensa kolme vuotta sitten, ja hän odottaa parhaillaan toista perheenlisäystä. Myös lehden kuvissa hänet nähdään viimeisillään raskaana. Kyseiset t.A.T.u.-yhtyeen kuvat löytyvät esimerkiksi tästä!

Yhtye ilmoitti vuonna 2006 työstävänsä itsestään kertovaa elokuvaa Finding t.A.T.u., jonka on määrä saada ensi-iltansa toukokuussa 2008. Samoihin aikoihin yhtye julkaisee myös uuden Waste Management -albuminsa, jolla se laulaa venäjäksi ja englanniksi.