Lost-tähti joutui jouluksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost-sarjasta tuttu näyttelijä Michelle Rodriguez ilmoittautui sunnuntaina Lynwoodin naisvankilaan Kaliforniassa. Samalla hän aloitti puolen vuoden ehdottoman vankeustuomionsa suorittamisen.

Hän ilmoittautui vankilaan aatonaattona iltapäivällä puoli viideltä. Kyseessä on sama kuuluisa vankila, jonka kaltereiden takana muiden muassa Paris Hilton, Lindsay Lohan ja Nicole Richie ovat istuneet. Rodriguez tuomittiin kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen 10. lokakuuta sen jälkeen, kun hän oli syyllistynyt rattijuopumukseen, rikkonut ehdonalaistaan ja jättänyt osallistumatta oikeuden määräämään yhteiskuntapalvelun.

Tuomion pituus on siis puoli vuotta, mutta yleisesti uskotaan, että Michelle Rodriguez pääsee selvästi lyhyemmällä tuomiolla, koska vankilat ovat ylikuormitettuja. Vapautusta nopeuttaa myös vangin hyvä käytös. Rodriguez ei ole ensimmäistä kertaa vankilassa, sillä vuonna 2006 hän istui kaltereiden takana neljä tuntia ja 20 minuuttia kahden kuukauden tuomiostaan.