Joulutarina-elokuvasta vuoden katsotuin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juha Wuolijoen ohjaama ja tuottama Joulutarina nousi reilussa viidessä viikossa vuoden katsotuimmaksi kotimaiseksi elokuvaksi. Kaiken kaikkiaan leffa on kerännyt jo 219.820 katsojaa.

Joulutarina sai ensi-iltansa elokuvateattereissa 16. marraskuuta. Siitä lähtien se on pysynyt katsojatilastojen kärjessä viikosta toiseen. Vain Tali-Ihantala 1944 onnistui itsenäisyyspäiväviikonloppuna jättämään Joulutarinan hetkeksi toiselle sijalle. Koko vuoden tilastoissa ykköspaikkaa piti hallussaan loppumetreille saakka V2 – Jäätynyt enkeli 193.600 katsojallaan.

Marko Leinon käsikirjoittama Joulutarina on sydämellinen kertomus siitä, miten joulupukista tuli joulupukki. Elokuvaa tähdittävät Hannu-Pekka Björkman, Kari Väänänen, Laura Birn, Mikko Kouki, Minna Haapkylä, Mikko Leppilampi ja Antti Tuisku.

Elokuvan arvostelu löytyy tästä, ja elokuvan toisen päätähden Laura Birnin haastattelu puolestaan videopodcastina tästä ja podcastina tästä.