Beyonce yläosattomissa mainoksessa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles on suostunut riisumaan paitansa farkkumainoseen. Neitokainen poseeraa nimittäin yläosattomissa oman vaatemallistonsa House Of Dereonin mainoksessa.

Samaan mallistoon kuuluu toki myös paljon muitakin vaatteita, mutta niiden mainoskuvissa Beyonce nähdään täysissä pukeissa. Kuva Beyoncesta yläosattomissa löytyy esimerkiksi tästä! Lisää saman malliston mainoskuvia löytyy samasta linkistä.

Malliston nimi juontaa juurensa Knowlesin perheen historiaan. Beyoncen isoäiti, ja siis Tinan äiti, oli nimeltään Agnes Dereon. Merkin ensimmäinen mallisto julkaistiin syksyllä 2005. Nuorille naisille suunnatussa mallistossa nähdään esimerkiksi urheiluasusteita ja farkkuja.

– On erittäin palkitsevaa olla mukana jossain, mihin me äidin kanssa molemmat kovasti uskomme, Beyonce tilitti tuolloin tuntojaan. Toivon, että kaikki rakastavat vaatteitamme yhtä paljon kuin me itse. Olemme antaneet näille vaatteille sydämemme.

Äidin ja tyttären yhteinen yritys on nimeltään Beyonce Productions Ltd.