Heroes-tähti Hayden Panettiere pokasi vastanäyttelijänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdeksi Hollywoodin seuratuimmista naistähdistä kuluvana vuonna noussut 18-vuotias Hayden Panettiere seurustelee Heroes-sarjan vastanäyttelijänsä Milo Ventimiglian kanssa.

Pariskunnan läheisistä väleistä on huhuttu jo jonkin aikaa, mutta aiemmin molemmat ovat kiistäneet suhteen useita kertoja. Myös sarjan muut tähdet, kuten esimerkiksi James Kyson Lee, ovat kiistäneet väitteet perättöminä.

Nyt Ventimiglia on kuitenkin vahvistanut hänen ja Hayden Panettieren seurustelun. Hän myönsi asian kollegoilleen sarjan henkilökunnan pikkujoulujuhlissa Los Angelesissa. Milon kerrotaan nimitelleen Haydeniä tyttöystäväkseen ja kertoneen rakastavansa tätä, In Touch -lehti uutisoi.

Lehden mukaan Peter Petrellin ja Claire Bennetin rooleissa suosikkisarjassa nähtävä pariskunta piti toisiaan kädestä lähes koko illan. Vielä marraskuussa Hayden Panettieren huhuttiin olevan suhteessa myös hiphop-tähti Ne-Yon kanssa. Artisti kuitenkin kiisti väitteet jo tuoreeltaan.