O.C.-sarjan tähti pääsi vapaaksi, katso pidätyskuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rattijuopumuksesta, huumeiden hallussapidosta ja ajokortitta-ajosta epäilty O.C.-televisiosarjan entinen tähti Mischa Barton on päässyt perjantaina aamulla vapaaksi Länsi-Hollywoodissa sijaitsevan poliisiaseman pidätyssellistä 10.000 dollarin takuita vastaan.

21-vuotias näyttelijä voi joutua tekemisistään jopa vankilaan, mikäli hänet todetaan syylliseksi kaikkiin syytekohtiin. Mischa jäi poliisin haaviin eilen kolmelta aamuyöllä ajettuaan ”kahta kaistaa himaan”, ja hänen autostaan löydettiin poliisin tarkastuksessa lisäksi myös huumausaineita.

Mischa Barton noudettiin poliisiasemalta vanhempiensa omistamalla mustalla luksusmersulla, eikä Barton siten myöntänyt minkäänlaisia lausuntoja paikalla odottaneille toimittajille. Näyttelijän vähemmän imarteleva pidätyskuva löytyy tästä!