Lindsay Lohan palkittiin yllättäen saavutuksistaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Lindsay Lohan on totuttu näkemään parin viime vuoden aikana elokuviaan useammin viihdelehtien palstoilla milloin minkäkin skandaalin takia. Rattijuopumukset ja muut toilailut lienevät kuitenkin tällä erää historiaa.

Poptähtenä ja näyttelijänä tunnettu Lohan menetti taannoin jopa elokuvarooleja sekoilujensa takia, mutta nyt elokuvamaailma muistaa häntä yllättäen peräti palkinnolla. Lindsay Lohan vastaanottaa nimittäin Italian elokuvafestivaaleilla tunnustuksen elokuvateollisuudelle tekemästään työstä.

– Voimme tunnustaa hänen lahjakkuutensa esiintyvänä taiteilijana sekä viihdemaailman ikonina, Capri Film Festivalin johtaja Pascal Vicedomini sanaili WENN-uutistoimiston mukaan.

Palkinto tulee elokuva-alalle täydellisenä yllätyksenä, sillä monet ovat uskoneet jo pitkään, että Lindsay Lohanin ura on lopullisesti ohi. Samainen tunnustus on aiemmin myönnetty muiden muassa Vanessa Redgravelle, Faye Dunawaylle ja Mira Sorvinolle, joten ilmeisesti Lohan ei olekaan vielä heittänyt niin sanotusti pyyhettä kehään.