Risto Kaskilahden tyrmäys säikäytti televisiokatsojat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään nähtiin Se on siinä -ohjelman lähetys Tampereen Tohlopin A-studiosta. Ohjelman teemana oli Joe Frazierin vetämä nyrkkeilykoulu ja nyrkkeilyottelu. Ottelussa tuotantotiimi olikin järjestänyt katsojille aikamoisen yllätyksen.

Ottelu päättyi nimittäin näyttelijä Risto Kaskilahden täystyrmäykseen, minkä johdosta verinen näyttelijä kuljetettiin tajuttomana paareilla pois studiosta. Tapaus vietiin niin pitkälle, että ohjelmaa ja ottelua juontanut Antero Mertaranta pyysi kiroillen ohjaajaa keskeyttämään heti lähetyksen. Sen jälkeen TV2:n kuuluttaja hälytettiin kertomaan katsojille, että lähetys päättyi tekniseen vikaan.

Kauhuissaan näytelmää seuranneet katsojat saivat kuitenkin muutaman minuutin päästä huokaista helpotuksesta, kun Mertaranta kertoi Kaskilahden olevan kunnossa ja kutsui tämän kehään pyyhkimään verta kasvoistaan. Katsojille ei lopulta selvinnyt, oliko kyseessä loppuun saakka etukäteen suunniteltu tapahtuma vai Kaskilahden oma pilailu.