Boratin ja Ali G:n hautaamisen syy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koomikko Sacha Baron Cohen tunnetaan parhaiten Ali G ja Borat -hahmoistaan, jotka hän ilmoitti äskettäin kuoppaavansa yllättäen lopullisesti. Nyt on selvinnyt mahdollinen syy hahmojen ”tappamiseen”.

Sacha Baron Cohen on nimittäin ottamassa ensimmäistä suurta askeltaan vakavamman näyttelemisen pariin. Hänet on kiinnitetty peräti itsensä Steven Spielbergin ohjaamaan elokuvaan The Trial of the Chicago Seven, New York Daily News uutisoi

Cohen näyttelee 60-luvulle sijoittuvassa elokuvassa tunnettua Vietnamin sodan vastustajaa Abbie Hoffmania. Elokuva kertoo vuonna 1968 järjestetyn demokraattien puoluekokouksen yhteydessä tapahtuneista väkivaltaisista sodanvastaisista protesteista.

Elokuvan kaavaillaan tulevan ensi-iltaan vuonna 2010.