Kevin Federline pilasi julkkisjuhlat, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uudenvuoden juhlinta on alkanut jo ympäri maailmaa, ja Las Vegasissa nähtiin toissailtana runsaasti maailmanluokan julkkiksia. Maineikas Club LAX keräsi sisuksiinsa näyttävän kattauksen tähtiä, sillä paikalla olivat muiden muassa Paris Hilton, Brody Jenner ja Frankie Delgado. Sekä Kevin Federline.

Vauhdikkaissa merkeissä alkaneen juhlaillan tunnelma sai kuitenkin varsinaisen pommin, kun Britney Spearsin ex-aviomies Federline sai mikrofonin käsiinsä. Poptähden urasta turhaan haaveillut taustatanssija-Kevin alkoi kesken illan esiintyä, mutta aplodien sijaan keikka aiheutti suoranaisen joukkopaon tanssilattialta.

Osa asiakkaista menetti juhlatunnelmansa siinä määrin, että he poistuivat samalla koko ravintolasta, TMZ.com raportoi. Sivusto julkaisi myös videotallenteen Federlinen ”pysäyttävästä” keikasta. Video löytyy tästä!