Lindsay Lohan pokasi kolme italianoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Lindsay Lohan on suunnannut viettämään uudenvuodenaattoa Caprin maisemiin Italiaan. Filmifestivaaleille osallistuvalla neitokaisella ei ole käynyt ainakaan aika pitkäksi, sillä hänet on nähty kuhertelemassa vuorokauden sisällä kolmen eri miehen kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan ensimmäinen valloitus oli tarjoilijana toimiva Alessandro Di Nunzion. Kuhertelu loppui kuitenkin lyhyeen, kun Lindsay nähtiin jo muutaman tunnin kuluttua suutelemassa näyttelijä Eduardo Costan kanssa.

Lindsay Lohan teki eräänlaisen hattutempun pokaamalla perään vielä kolmannen tumman italianon, näyttelijä Dario Faiellan. Kuvia miehistä ja Lohanista löytyy esimerkiksi tästä.

Lindsayn kanssa filmifestivaaleilla on muiden muassa 18-vuotias Heroes-tähti Hayden Panettiere, joka on tähän saakka pysytellyt poissa kohuotsikoista. Toivottavasti hän ei ota Lohania roolimallikseen.