Elokuvaohjaaja yrittää pelastaa panttivangit Kolumbiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas elokuvaohjaaja Oliver Stone on matkustanut Kolumbiaan tavoitteenaan pelastaa kolme siepattua panttivankia kapinallisten kynsistä.

Stone oli äskettäin Venezuelassa kuvaamassa dokumenttia, kun hän päätti ottaa osaa venezuelalaisten vetämään projektiin panttivankien pelastamiseksi. Kyseessä on merkittävä tapaus, sillä kolme vankia siepattiin jo vuonna 2001.

– Tämä on upeaa. En ole koskaan ollut mukana tällaisessa, ja olen ylpeä saadessani ottaa osaa, Oliver Stone kertoi Variety-lehden mukaan.

Mitä ilmeisimmin elokuvaohjaaja on itse paikalla, kun panttivangit pyritään vapauttamaan, mutta hän ei kertonut missä sen odotetaan tapahtuvan. Hän ei myöskään paljastanut kuvataanko tilanne dokumenttia varten. Vankien odotetaan vapautuvan ensi lauantaina.