Elisha Cuthbert bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 24-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Elisha Cuthbert bongattiin äskettäin viettämässä aurinkoista päivää rannalla. Tähti palvoi aurinkoa bikineissä ja pulahteli välillä uimaan.

Amerikkalaisissa viihdeblogeissa Elishan bikiniasu tyrmättiin. Punaisen yläosan, sinisen alaosan ja lyhyiden vaaleiden hiusten vitsailtiin muodostavan Yhdysvaltojen lipun värit. Negatiivista palautetta tuli myös siitä, että Elisha polttaa edelleen tupakkaa. Elisha oli kuitenkin pudottanut selvästi painoaan verrattuna viime vuonna otettuihin bikinikuviin.

Tunnetun tähden läsnäolo veti luonnollisesti puoleensa paparazzeja ja valokuvaavia kansalaisia, ja lopulta Elisha Cuthbert päätyikin näyttämään tungetteleville kuvaajille kansainvälisiä sormimerkkejä. Kuvat tilanteesta löytyvät esimerkiksi tästä ja tästä!

Stara tapasi Elisha Cuthbertin pari vuotta sitten Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä!